Its not just the outside..



.

Snart fotboll igen..:)

Igår var det JAZZ och BALETT!!! Äntligen har dansen börjat och sååå roligt var det. Kom hem för en stund sen har sett filmen trust igen.. Haha men lika bra var den. Igår så kom mamma hem med ett nytt hairspray, värsta kungar kronan på;)

See you later!

29 augusti

Idag var vi tjejer i klassen på stan;) Köpte bland annat ett lite hårspray, och nu är man trött.... haha orkar inte skriva mer, förutom att imoron är det tisdag och då är det DANS!


See you later!


Skitbraaaa!

Går kvällen, så såg vi film hos Amanda. TRÄDET. Hette filmen, den var sådär. Men hela dagen var jag med underbara tjejor! Har även spelat match idag, förlorade.. Och nu äter jag en choklad som heter KINA. Och ser One Three Hill, väldigt BRA!

See you later!


I waiting for another chance.

Idag blir det att vara med Amanda, ska bland annat se på när vendela ska spela fotboll. Dom små söta. Senare blir det att fara och äta hos mormor. Nu ska jag göra mig klar så ses!

See you later!

.


.


Peace

Hej,
Idag så hade vi "Sjuornaskamp" på skolan. Och konstigt nog så vann vi!! Haha, roligt var det. Sen efter skolan så var jag med amanda, for på dollarstore, köpte nå skal och USA muffins formar. Ska kanske va med Daniela och Amanda nu/senare;)



See you later!


One off the biggest.




.


Chokladmousse

Har precis bakat chokladmousse, med mormor. Bilder senare...  Veckan är ju inte såå slapp längre utan nu är det ju fult upp med ALLA nya salar, lärare och ämnen. Så nu är man ju snarare slut på kvällarna...  En rolig sak är att jag har fått en Iphone 4!!!! Gud nu ska jag pimpa den till min lilla älskade speciela mobil!

See you later!

Hundhjältarna!!

Hej, för en stund sen var jag, Amanda och Fanny. Hjältar!. Det var en bort sprungen hund som kom förbi och sen kom en gubbe och hans hund. Gubben blev arg... Så vi ba tog upp han och hittade hans hem typ vid mej. Ooo han var så söööt! Har tyver ingen bild.. HAHA

Ska bjuda på andra bilder sen;))
See you later!

Soon Soon...

Ville bara säga att nu är det klart. 60 min jazz och 75 min balett, på tisdag (nästa v. 35). O gud vad jag längtar!

See you later!

First day at school!

Nu är första skoldagen, klar. Det var väl endå ganska roligt, vi slutade 12. Så jag Moa, Alma och Fanny. For till Amanda där vi bakade chokladbollar! Skitlänge sen!!! Men fortfarande lika gott;) Snart är det träning. Vi skulle även dela ut nå reklam blad också.

See you later!


I belive I can fly


.

Sista dagen....

Idag är den sista dagen på sommarlovet.. Imorn är det första dagen på skolan, i en ny klass 7b.
Igår så var jag med Daniela, Clara, Amanda och Fanny:) Vi gjorde lite allt möjligt. Idag är det match igen, önska oss lycka till!

Esther!!
See you later!


Det började med en glass.




.

....

För en stund sen spelade vi match mot Hakkas, och vi vann;)) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på..Får väl komma på något;D Tre bilder från vackra barca!



See you later!


Orkar inte!

Vaknade nyss, och undrar vad jag ska skriva...  Undrar om jag ska göra ett sånt där 20 dagar test, men orkar inte!  Det regnar fortfarande, det får mig att längta ennu mer till jul,  THAILAND! Konstigt.. Haha nee;)


Hanna, i spanien!!
See you later!

Regn Regn Regn

Nyss så åkte Amanda och Clara hem, Fanny var även här en stund. Vi mumsade i oss bullar och munkar så det inte räckte till ville, hehe. Men det ska vi fixa imorn. Det är ju ändå väldigt super duper fint väder ute!!! Hoppas det blir lite finare, sista dagarna av sommarlovet...






See you later!

I just like the American Flag!

Jag älskar USAs flagga! Mönstret ä såå fint, haha. Specielt på kläder. Har själv två tröjor, ett par converse och en ring med flaggans mönster;)) I just like it!




Bilderna är ifrån weheartit;))
See you later!



I Just Love It`!

Asså jag gillar att fota små söta barn. Går och tjuv fotar dom små när vi går på stan. För dom är så söta, I just like it! För dom blir ju alltid fina på bild!!! Något jag kanske skulle vilja göra när jag blir äldre? Barnfotograf! varför inte? haha



Oo, den lillen kollar rakt in i kameran!
See you later!


Hope and Love!

Idag har jag tillbringat dan på stan med Amanda och Fanny. Köpte mappar, en tröja från monki och ett läppbalsam. Ganska nöjd:) I helgen har filmen "Jag saknar dig" premiär på bio, skulle så gärna villa se den, har även läst bken;) Så hoppas att det händer. Och nu är det mindre en en vecka kvar tills skolan börjar. Detta sommarlov har gått riktigt fort, tänkt skolavslutningen så fint väder med underbara människor, fotbolls cuperna och STOCKHOLM!! Nu är det slut... Nu börjar något nytt.. Men kommer alltid att minnas denna sommar!





Haha en underbar kväll i barca;)) och ny klänning från Zara.
See you later!


Copenhagen



.

...

Nu sitter jag och längtar tills dansen börjar, balett och jazz:) Men det blir även innebandy:) Men det ska bli skojj, och idag har vi match tagga tagga;))



See you later!


Too you Esther! del 2









.

Too you Esther!

Var nyss ute med Julia, Daniela, Clara ,Moa, Linn, Fanny och Amanda. Jaa, många! Vi har även spelat match idag, vi vann:) Har iallafal haft en rolig dag, och tänkte ladda upp bilderna från finland.








Kommer fler.
See you later!

Love you Moa!

Nu har jag varit hemma en stund, för igår sovde jag hos Moa. Vi såg två filmer en som hette trust. (Den handlade om en 14 årig tjej som bestämmer sig för att träffa en ung kille som hon har chattat med på nätet, men det visar sig att han är mycket äldre... pedofil.. Och jaa, jag och moa tyckte den var bra men lite obehaglig.. Haha sen såg vi nån vanlig komedi film jag inte kan namnet på, med en av rollerna var Selena;))<3 Har haft det väldigt roligt och mysigt;))

See you later!

JUMP!






.


Summer Summer Summer!

Idag ska man väl hitta på något roligt.. Får se vad det blir;)) Ha det så bra!

See you later!

Vanessa inspererad bild...

Nu ska jag å och mysa framför tv.


PUSS på er!

Problemet löst.

Nyss stog jag på gräss mattan med Alma, Moa och Amanda. Och längtade tills internet skulle funka. Jag och nu ser nii! Det funkar!!! Tack gode gud! Det har hänt mycket, jag har sovit hos amanda och tvärtom vi har badat, jag och Moa har jobbat en dag. Massor med mer. Tänkte bjuda på ennu mer bilder från Palma!







See you later!




Bloggpaus till internet funkar igen!!

OBS!! Vårat internet funkar inte utan bara på iPaden så vill inte göra något tråkigt inlägg när jag inte ens kan lägga up nå bilder... See you later!

RSS 2.0